Estudi

Estudi d’arquitectura a Figueres, Girona. Us acompanyem des de les primeres idees i esbossos, fins als últims tràmits al finalitzar el vostre projecte.

Oferim un assessorament en totes les fases del projecte arquitectònic, escoltant les idees del client i aportant la nostre experiència i coneixements. Arquitectura còmode, agradable i pràctica; amb atenció al petit detall. Treballem en projectes per l’administració pública, empreses privades i clients particulars.

Som un equip pluridisciplinari format per professionals de diferents àmbits de l’arquitectura i l’enginyeria.

Àlex Solés a l'estudi de Figueres

Jo soc l’Àlex Solés, cap visible de l’estudi d’arquitectura. Després d’uns anys treballant en el sector privat, obre l’estudi per poder donar sortida a diferents projectes amb la idea de crear espais pràctics, còmodes i agradables. L’experiència i els coneixements adquirits en el recorregut resulten en la creació d’uns espais únics, plens de caràcter i funcionalitat.

Graduat en Arquitectura i en Arquitectura Tècnica per l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. Màster en Arquitectura. Especialització en gestió energètica d’edificis. Experimentat en el disseny i càlcul d’estructures, i en metodologia BIM. Col·laborador en diversos projectes i concursos públics amb altres equips professionals. Funda l’estudi d’arquitectura el 2022 per gestionar projectes d’àmbit residencial, comercial i de rehabilitació.

Al nostre equip estem preparats per desenvolupar els teus projectes amb la major solvència tècnica i econòmica. En constant formació, estem al dia de les últimes novetats del sector per oferir el millor servei als nostres clients. Disposem d’una xarxa de col·laboradors externs amb la que poder garantir la màxima qualitat dels projectes.