Certificat energètic

Si necessites vendre o llogar el teu habitatge, i no disposes del certificat energètic, des de EN BLANC arquitectura t’ho posem fàcil. Ens encarreguem de realitzar totes les gestions i tràmits necessaris per a l’obtenció de l’etiqueta energètica, des de la visita a l’immoble fins a l’emissió de l’informe. Disposem dels mitjans i tècnics competents per a realitzar el certificat energètic amb total professionalitat.

També tramitem altres documents com la cèdula d’habitabilitat, necessària per la compra-venda d’un immoble.

Consulta’ns sense compromís per a més informació i pressupost, i pregunta’ns sobre el nostre pack de certificació energètica i cèdula d’habitabilitat.

Si necessiteu gestionar més d’un certificat energètic o bé és un Administrador de Finques o representant d’una Comunitat de Propietaris, pregunteu pels nostres descomptes especials.

 

Què és un certificat energètic?

El certificat d’eficiència energètica és un document que determina de forma objectiva les dades de demanda i el consum energètic d’un habitatge o edifici, així com també les seves emissions de CO2 durant el seu ús i funcionament.

 

Què és l’etiqueta energètica d’un edifici?

Un cop s’ha presentat i tramitat el certificat energètic, s’obté l’etiqueta energètica, que és el document final on hi ha el resum del contingut del certificat energètic. Ens facilita informació sobre el consum i les emissions de CO2 de l’edifici.

L’etiqueta energètica ens indica la qualificació d’emissions i consums que ha obtingut l’edifici o habitatge amb una escala de colors que va de la A, la més eficient, a la G, la menys eficient.

 

Quan és necessari el certificat energètic?

El certificat energètic és necessari per a la compra-venda i/o lloguer d’un immoble. Els propietaris hauran de tenir el certificat energètic disponible pel comprador o llogater per tal de que aquest pugui disposar de la informació sobre consums, demandes i emissions, i valorar objectivament totes les opcions disponibles abans de la compra o lloguer.

 

Quan de temps sol durar el procés de tramitació d’un certificat energètic? Quina validesa té el CEE?

El temps de tramitació pot variar depenent de la complexitat de l’edifici i la disponibilitat de la documentació necessària, però en general sol durar entre una i dos setmanes.

El certificat energètic té una validesa de 10 anys, a contar des de l’emissió de l’etiqueta energètica.